miakaroline -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Slepp over

Hei hei ,er til Stine. Skal ligge over holder på med I Paden så det blir ikke noe bilder dessverre :( Vi holder på med tempel run og ordner på bloggen ❤
Vi har vert på trampolinen og turnet og både meg og Stine fikk til krepling. ( hjul uten hender ) dt var gøy. Vi skal legge oss om ca. En time eller noe sont. Beklager for ingen bilder :(

Komenter hvis dere vil ❤
 • Header

  Jeg begynte jo og blogge for ikke så lange sider og derfor er det ikke så veldig intresangt kanskje, men jeg prøver. Jeg skal jobbe mye med og få ny forside header og sont. Men jeg lurte på om non av dere som ville hjelpe meg med å lage header????? Hvis dere vil lage en header til meg så bare legg igjen en kommentar :) ( bildene som dere kan bruke til header kommer i morgen)
  ❤❤❤❤❤❤❤
  komenter ❤
 • Morgen kos.

  Hei. Vi har nettop stått opp. Sara og Stine lå over. D vart så sent i går at vi nesten ikke fikk spist noe godis, så vi tar d no. Grunnen er at vi var ute. Alle klarte flikk-flakk på bakken!! Og hjul og araber flikflak. :) så senere så vi på cheerleading film " bring it on" Koserliggg <3 skal se den ferdig nå;) Vi skal gå ut og øve litt mere, kanskje kan jeg legge ut en video. Hva synes dere?
 • Spørsmåls runde?

  Jeg skal svare så godt jeg kan :)

  Hvem er dine beste venner?

  - Jeg er venn med kjempe mange så jeg liker ikke og velge ut noen. 

  Kan du legge ut ukens spørsmål?

  - Nei, ikke ver uke men kanskje når det fylles opp litt mere spørsmål.

  Hvilken blogger leser du?

  - Erica Mohn Kvam/ l0ve.blogg.no, Maria Bahramfarsi og de fra klassen sine blogger.

   Skal du fortsjette og blogge? 

  - Ja det skal jeg,når jeg har tid så :) 

  Hvilket kamera bruker du? 

  - Jeg  bruker Sony model  SLT-A35

      
  Kan du lage en vidio?

  Ja, hvis jeg får det til.

  Takk for alle Kommentarene<3 

  Bare komenter  Fortsjett og skrive kommentarer

  God Helg. 

   

   

   

   

   

   

 • 29.06!

  Jeg sto opp i morest og kledde på meg . Dro til Anna og kjørte for å se kampen til Freidig 1. En dårlig kamp men de tok det med et smil :) og de tapte desverre. 

  Ëtter det dro vi til byen og kjøpe McFlurry den koster bare 20 kr og 25 kr for exstra strø nammm.. dt va godt. Etter det dro jeg hjem med Stine og Sara og så dro vi igjen bort til Scandia cupen og så spilte jeg kamp og vi vant mot Strindheim 3-2 jippi:) <3<3<3 og nå skal vi spis pizza drike brus spise potetgull og godis Chill <3

  Nå skal jeg svare på spørsmål på ett nytt innegg.


  Her er McFlurry Oreo isen

   

   
  Meg,Stine og Sara

 • ikke noe spess dag :)

  Egentlig bare,det vanlige kamp og tap :( og set på konser av rybakk,andres og vicola eller noe sont. og vert med vennene mine.

   

  Kan desverre ikke blogge så mye neste uke skal til svergie og det blir bare mye. jeg tror ikke det blir så mange bilder  fordi jeg skal gjøre det på I Paden eller Mobillen. 

  men jeg har syykt lyst når jeg får det til og legge ut bilder og sont, sory for dårlig kvaligtet og sont er bare pc kvalitet.  Gleder meg syyk til ferien    spørmåls runde i morgen <3    

   

 • Klar for kamp

  Nå skal jeg se på kampen til det andre freidig laget så mitt, vi skal vinne! jeg skal egentlig bare vere der i dag å egentlig bare chilllen. Jeg drar til bestevenninen min Anna og så kjører moren hennes oss til Lade. Skal legge ut noen bilder av hun sendere sikkert. Da blir jeg dær til min til i kveld med min gode venn Sara. Jeg gleder meg syyykt til å spille kamp.

   

   


  Ps: hvis det er noe dere lurer på så bare spør  <3
   

 • Blogging

  hei kan dessverre ikke legge ut så menge bilder i helgen. skal på hytta og vi har ikke nett dessverre, sory :( Fredag blirr son Ukens spørsmål og så tror jeg jeg ikke har så mye blogging des.

  I halgen har mamma og pappa fri så derfor drar vi på hytta og litt til svergie skal se hva jeg får til.

   

  Hva skal dere gjøre i helga?

   

 • inkjøp på Onsdag

  Jeg var jo på City lade og kjøpte meg dette, ikke mye da.


  Denne sminkefjerneren for bare 30 kr på HM 

  og en mascare for bare 10 kr(finner ikke mascaraen ) heheh

  Og by the way har jeg litt flere bilder 


  syykt mørt men det var ikke poenget, her er skandia cup armbåndet. 


  Dette er favoritt mascaraen min du for kjøpt den på HM eller noe sont,

  for 199 kr såå vert det I LOVE IT  super bra!   


   

 • kosslig start på dagen

  I dag så startet jeg bare med og stå opp, overaskendetidlig kl.8:45. begynnte og ordne meg klokken :09:00 etter  det dro jeg og pappa til Valentinlyst på den lille kafeen og drakk smothe og spiste kjeks. nmmm...

  resten av dagen er egentlig bare at jeg skal på skandiacup og se på kamp klokken halv tre at det andre laget spiller og meg klokken fire. og da skal en god venn av meg vere med meg hjem og vi skal holde på litt med bloggen. det blir korselig <3

   ps: hvis det er noen som er med på skandiacup så er Alexsander rybak og noen andre artister på skandiacuppen i dag,  klokken 18:00 - 20:00 tror jeg.

   Jeg har egentlig ikke så veldig mye og få sakt men hvis det er noe dere lurer på til i morgen er det bare og spørre<3   Dette er et blad jeg er veldig glad i og lese<3

   

  Dette følgte med i bladet, kjempe bra sett.


   

 • I dag 27. Juni

  Sory for slåå sent blogging med har vert så utrolig travelt I dag dro jeg på kamp klokken 9.30 herre Gud jeg måtte stå opp syv :( men vi vant kampen da 6-1 mot heimdahl. Jippi. Etter det dro vi til pirbadet med freidig jentene, utrolig korslig men på bussen var det en random gammel dame som kom bort til meg og alle på laget måtte reise seg? Hva? Etter vi hadde vert i pirbadet og kose oss dro jeg til søsskenbarnet mitt og koste meg på bursdag. GRATTTULERER MED DAGEN <3<3. Så det har vert utrolig travelt :) Det var en av mine lesere som lurte på om jeg kunne ha son ukens spørsmål og " ja" det kan jeg bare spør om spørsmål så svarer jeg så bra jeg kan :) Hva har dere gjort i dag?
 • Klar for Discotek

  Jeg dro rett hjem fra Julie. Vi pusser opp gangen så det er utrolig mye støv rundt om kring...  så jeg sprang så fort jeg kunne og hentet Disco klærne og dusjet og sminket og ordnet meg. Julie kunne ikke verre med meg hjem, hun skulle spille kamp klokken syv og discoteket begynner kl:8:00- Kl:10:00 tror jeg. Julie skulle spille mot Redi eller noe sont, et lag fra oslo. Det blir sikket kjempe gøy.

  By the way kjøpte jeg meg en Makeup remower og en Mascara den var kjempe bilig og det var syyykt bra kvalitet.

      Klar for disco <3

  ¨

  Dette er det jeg skal ha på meg.

  Hva synes dere?

 • Litt av dagen :)

  I dag sto jeg jo opp kl:9:00, som sagt dro jeg for å se på guttene spile kamp med Julie :) Etter det så spillte jeg kamp selv. Vi vant idag 3-2 mot Vestbyyen, det var kjempe gøy.

   

  I dag skal jeg på Dictoteket til scandia cuppen. vi fikk et armblånd av trenerne til å få gratis pirbade ,som sakt disko og buss fra A+B.  Meg og kameraet mitt.  på Skanida cup, der du kjøper mat og sont :)   Dette er en heel, men bruker det i stunt.

     Her spiset vi Dream is <33 besøk bloggen til hun høyre for meg. HER!

  Den er kjempe god <3

  Hva skal dere gjøre i Dag?

   

   

 • Krise

  Vi skulle jo se guttene sin kamp, og hadde tengt og sykle men så punkterte julet mitt såå typisk. vi hadde jo ikke noe anndet valg enn og dra hjem :) men mamma reddet meg og julie vi ringte hun så sa hun at hun kunne kjøre oss jippi <3<3 så da så vi kampen , vi kom litt sendt da .

  Har det kjed noe kriser med dere?

 • God Morgen Kl 9:35

  NÅ spiser jeg ostesmørbrød mens en av mine bestevenner er her <3<3

  vi skal dra på skandia cup banen og se på at guttene fa klassen vår skal spille kamp :) 

   her er noen bilder av oss.  Meg og Julie <3<3

  Snakkes sendee i dag!

  Hva skal dere gjøre i dag?
   

 • Natt 25.06.2012

  Dette er bare ett kort innlegg :)God natt ! jeg kan des. ikke legge ut så mange nye bilder pg. det går ikke ann og overføre bilde fra kameraet mitt  :( skal se litt nermere på det men tror nokk dett blir ganske dårlig tid da . 

  Dat er skandia cup i morgen, gleder meg for håpe vi vinner i morgen da  :) 

  Snakkes i morgen <33

   

   


  hva har dere gjort i dag?

  Natta <33

   

   

 • Dagen i dag den 25.juni

  I dag sto jeg opp ganske tidlig, og dro til legen for å hente noen alergi greier, og då klart så kom vi et kvarter forskjent og måttte bestille en ny time :P  etter det så skiftet jeg og dro direkte til skandia cup kom litt sendt. Vi tapte desverre og det var dumt, vi spillte jo bra, men vi kunne ha spilt bedre  :( Etter vi var ferdig dro jeg med noen venner til Citylade vi spiste yougurt is den var syyyykt  god som alle andre yougurtiser  og noen kjøpte seg Bigbite god den og hahahah, fikk smake.Vi dro hjem etter hvert men det tokk sin td vi tullet med bussen og det var jo helt katastofe. men vi kom hvem til slutt, da dro vi til venninen min, julie og spiste.

   

  Her er noen bilder fra dagen Her!

 • Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;) Jeg håper dere liker bloggen min <3

   

 • Mia Karoline

  Hei! Mitt navn er Mia, jeg er 12 år og bor i Trondheim. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sportene mine og andre ting . Håper du liker den!

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits