miakaroline -
Forside Add meg Om meg Kontakt

England

gleder meg syyykt til å dra til england :) det er bare 3 dagen til. da blirr det shopping. skal jo selfølgelig møte slekta mi på Pappa sin side. han kommer nemelig fra England sjø :) jeg bare vener og venter det blir såå gøy . 

nam:)   

 • møtte venner igjen.

  Jeg skal skrive litt om i dag og i går

  30.07.2012 

  I går så kom Thale og ringte på døra mi, og vekte meg( jeg sov fortsjat) hehehe...! etter hvert dro vi til Julie og spiste taco, på vegen til Julie så dro vi innom Anna :) Etter det dro vi til Markus og dær var Haakon og Even( noen fra klassen).  Julie var ikke med til Markus. Til Markus spilte vi litt Fifa 12 og hopp på trampolinen og hadde rips krig! etter hvert dro Thale hjem i halv åtte tiden hun skulle spise middag. før vi dro til showtime så fant Jeg og Anna ut at vi ville overnatte til hverandre så jeg overnattet til anna  og etter det  dro vi til showtime alle sammen.

  Dagen i dag♥ 

  I dag så voknet Jeg og Anna i halv tolv tiden og dro til byyen :) da kjøpte vi oss egentlig ikke så mye bare litt klær og små ting. så dro vi hjem i halv 5 tiden og spiste til Anna. nå sitter Jeg Ingrid og Anna her og spiser myye jorbær mamma hadde nemelig kjøpt en hel kasse med jorbær :) 

     heei :) 

   

 • Tidlig kveld

  nå skal jeg egentlig bare gå og lagge meg har gjort myeforskelig og jeg har vert på jogge tur med Maria og tøyet mye!! nå sitter jeg egentlig bare på facebook og Chillern. i morgen skal jeg møte noen venniner og på tirsdagen skal jeg kanskje på olavfest dagene. nå skal jeg sette meg ned og se på en film:) 


  tidlig kveld :)
   

 • syykt sent blogginnlegg :)

  jaja, bedre forskjent enn aldri hahaha, i alle fall her er noen innlegg fra sommeren <3<3

   

   

  fin dag!

  24.7.2012

  I dag var jeg på besøk til en som heter Julia Andrea! ingeborg var også der, jeg  overnattet til Julie Andrea. Vi så på Cheer heiagjeng episoder og hoppet på trampolinen  det var kjempe gøy ♥ Julie Andrea skulle ha gjester i fem tiden i dag så jeg  ble med ingeborg hjem før middagsgjestene. da dro vi til solsiden for noen erer og spiste litt is og koset oss. BTW mari skulle handle noe! så vi ble med

   

   

  '

  koss og se på Cheerheiagjeng episoder du finner de her ( http://webtv.tv2.no/webtv/sumo/?progId=557719) har litt problemer med linkene!

   

  koss på trampolinen

  ikke fin bacflip :)

  Bytur med bestevenniner :)

  I dag har jeg vært på byen med ingeborg og Julie Andrea! Jeg fant desverre ikke så mye, men vi hadde det gøy ♥  Ca. kl 11:00 var jeg og ingeborg til Julie, og var klar for å dra med bussen. I veska mi hadde jeg mobil, 400 kr  Vi dro innom Trondheim torg, Mercur senteret og solsiden og noen små butikker på gata,noen rosa solbriller (raybands), kjærlighet på pinne (2 kr!), bigbite, cupcake, drikke også kjøpte jeg meg  chips, og smoothie, vi delte nesten all maten så gidder ikke så skrive akkurat hva det kostet det villa ha vert mye og husker ikke alle prisene :) Mammaen til ingeborg og mammaen min jobber i byen,og mamaen til ingeborg  jeg  og de andre visste ikke hvor hun jobbet hen, vi bråket så mye at mammaen til ingeborg  hørte oss fra 4. etasjen, så mamma kom ut... Etter det dro vi til "Fairytale Cupcakesog kjøpte oss en cupcakes som vi delte og en smoothie! Nam nam ♥ jeg  kjøpte meg bare mat og Julie Andrea ble blakk syyykt fort, for at hun hadde kjøpt seg både mat og klær og ting. Så det var veldig stor forskjell fra det vi hadde igjen av de 350 kr.Ingeborg  måtte desverre dra hjem etter turen og  jeg  ble med Julie Andrea hjem kosslig. BTW jeg kjøpte meg ingenting fordi jeg og anna skal til olavfest dagene sammen <3 

  bilder fra  "farytayls cupcakes"

   

   det var det !

 • Ins

  Gjør egentlig ingen ting ser bare på tv og slaper av!

  LoL sjek ut, neglene mine og lyset! Stilig ja?

  Hva har dere gjort i dag?

 • Sry

  Sory det blir lite blogging fordi, e en plass der det ike e nett, begynne og blogge i morra:-D

 • Justin bieber

  Gjett hva, jeg fant nettop ut at jeg skal på justin bieber konsert i London i mars 2013.gleder meg syyykt !! Tusen takk mamma<3<3

  Hva synes dere om justin bieber?

 • Koss

  Nå sitter jeg , Anna , Ingeborg og Maria
  Anna og Maria overnattet til meg og så kom Ingeborg i dag morest :) vi skal snart til butikken og kjøpe is det er jo så SYYYKT varmt ute.

  Heei

 • nå!

  nå sitter jeg egentlig inn til julie andrea:) jeg lå over til henne <3

  vi sitter egentlig bare og gamer og chillern.  og her er  markus og haakon

   

 • God morgen :)

  Da har jeg nettop står opp skal snart orde meg og sont:) vi skal ut og ta litt bilder til bloggen og sont så det gleader jeg meg til :) ingeborg som dere vet den gode venninen min skal og så vere meg<3 så det kan henne at vi har ganske likense bilder da :)

     hva skal dere gjøre i dag?

   

 • RBK

  Da skal meg og julie på RBK kamp!! Jippi det blir gøy!! Mamma er nemmelig seff på ark så derfor har hun fått to gratisr billetter eller sesong kort da så da kan jeg ta med meg enn venn hver gang gratis :)

 • Julie

  heei, jeg har nettop voknet og kled på meg så nå drar jeg til julie.

  her er meg og julie >3<3<3<3 

 • Dagen i dag!

  Det har egentlig var en fin/ trist dag i dag :( jeg hater tanken om 22juli utøya kommer til å vere denne tanken hele livet mitt.

  Jeg har i alle Fall laget sushi i dag meg Asbjørn og Hanne her er resultatet

  Sushi ris viktig

  Dette er en bambus matte til å ha hvis du skal rulle den til sushi ruller!

  Vet ikke helt hva dette heter

  Dette ble som bordet så ut!! Nam...

  Hva synes dere om sushi? Synes dere det så godt ut?

 • Utøya 22. Juli

  Dette er en veldig spesiell dag for absolutt Alle her i Norge uten Brevik!
  1 år siden 77 uskyldige mennesker ble tatt livet av. Vanlige og uskyldige mennesker som dro på jobb som vanlig, da Breivik plasserte en bombe i Regjeringskvartalet og tok livet av 8 hjelpesløse venner trist:(, familiemedlemmer og kjente. Like etter dro den samme mannen til Utøya hvor engasjerte og glade ungdommer var på sommerleir og da kjedde det. Der skapte Breivik det største marerittet kanskje folk kan tenke seg. mareritt for alle tilstedeværende, skøyt kaldblodig rundt seg og drepte 77 ungdommer og voksne helt sivile!

  Der og da tenkte jeg på alle de som hadde sine kjære der ute og hvordan de har det nå og hva de tenker på. Uviten om hva som hadde skjedd nettopp deres datter, eller kanskje mor. Tenk og ha den følelsen . Det må være noe av det verste som kan henne. Sitte der og få nyheten på TV og vite at du kjenner noen som befinner seg på åstedet der en masse morder dokker opp. Se antall døde stige og ikke få tak i dem ringe melding og noen kaster mobilen for å ikke bli hørt. Sitte der og vente på å få beskjeden. Men verst av alt må det ha vært å være en del av terrorangrepet. Ikke skjønne noen ting, oppleve alt forferdelig som skjedde. Se døde venner. Se uskyldige flyte i vannet. Ord strekker virkelig ikke til. Dere er sterke!

  Hvil i fred alle engler som ble fratatt livet 22.07.11. Kondolerer til alle de etterlatte og pårørende, sender dere alle de varmeste tanker. Igjen viser vi at Norge står sammen og viser kjærlighet over alt hatet over hva Breivik skapte. ''The tragedy were felt all over the world. May they rest in peace, they will never be forgotten'' ?

   

   

  Jeg håper dere tar dere tid til å lese dette. Litt er hva noen andre har skrevet men jeg tenker det samme!
  OS

 • Bergen/ hjem:)

  Da er det på tide og ta turen hjem over!

 • Bilde regi

  Her er noen bilder jeg har redigert!

  Dette programmet redigerer jeg med på i paden det er en app.

  Her er bildene da( kanskje dere har sett noen av de før:)

  Litt av de:) hva synes du?

 • Byen

  Hei, sory for lite blogging men her er i alle fall litt bilder fra by dagen med Ingeborg det var syyyyykt kosslig??

  Hadde ikke tat noen bilder fra mc Donalds så her er et bilde fra nettet om det jeg spiste!

 • Dagene:)

  Hei, jeg kan jo skrive litt om alle dagene så langt jeg har vert her:) jeg kan jo begynne med.

  Tirsdag 17 Juli

  Jeg begynte og ta flyet når jeg hade landet møtte jeg tante,onkel og Øyvind ( søsskenbarnet mitt) koselig og hunden sasja<3 en super søt hun. Så kom jeg hjem og møtte de andre søsskenbarnenemine( Asbjørn og Bård og Hanne, kjeresten til Asbjørn ) det var veldig koselig og møte de i gjen da.

  Sa onsdagen 18 Juli

  Da var vi i byen og shopper og på lagunen et kjøpesenter like ved der de i Bergen bor.
  Ps:I en son kjøpmann disk i Bergen kan men kjøpe noen kjempe gode pannekakker! verdens beste!

  Torsdag 19 juli
  Da var vi egentlig bare på lagunen og shopper og hadde det artig sammen!! Jeg har kjøpt meg en mini høyttaler som heter music angel friendz syyykt bra !

  Fredag 20 juli

  Da var vi på et sont forsknings senter kaldt vilvite den er litt son som den i Trondheim . Veldig gøy jeg kjørte motorsykkel i motvind og kjørte et sont hjul og løftet min egen vekt og mye rette ting!

 • Hei

  Sory for syyyykt lite blogging men jeg har syyykt dårlig tid mye som skjer. :(

  Legger meg nå skal oppe tidlig i morgen. Skal kjøre søsken barnet mitt til fly plasse:( han drar:( trist men men møttes i Trondheim i gjen da har bor i Trondheim

  Dagene
  I går var vi i byen og shopper og litt sont og i dag så var vi på lagunen og shopper og litt sont! Syyykt artig jeg skal lage et lite innlegg om det da<3 men nå skal jeg legge meg! Jeg har alt shoppet kjempe mye!!!

 • Bergen

  Nå er jeg i Bergen. Nå sitter jeg i Bergen sammen med tante og onkel:)
  I dag har jeg flyd til Bergen og spist god mat og sett film og sont:)

  På flyet:)

 • Bergen og Anna

  Nå er jeg syyykt spent på Bergens turen og Anna er foresten her veldig koselig med verdens beste venn på besøk, men vi har det veldig koselig og ser på noen bilder. Fra egentlig alt mulig

  Jeg redigerte dette bildet i går. Artig

 • Byyen  Da drar vi til byyen! Vi skal ha det kjempe gøy. skal legge ut masse bilder, hvis jeg får tid <3

   

 • Vidioen

  Se her er den nye vidioen <3

  håper dere liker den.

 • ny vidio

  Meg og ingeborg holder på og redigerer en ny vidio. håper dere liker den. det tar litt tid og laste opp da. men den kommer i dag forhopentligvis!


   :)

 • Ingeborg

  Er til ingeborg,kjempe  koslig nå skal vi lage en liten overaskelse til dere lesere, hoper dere liker den <3 Vi har nettop spist taco til middag og nå holder vi på med bloggen og den lille overaskelsen :) vet ikke helt når den kommer da tror nokk den kommer i kveld  :)¨


  hjem til Ingeborg<3

   

   

   

   

   

 • Bergen !

  Heheh, syyykt!  Jeg vet liksom ikke hva jeg skal tenke på annet enn  at jeg skal til Bergen. Og jeg skal blogge på flyet tror jeg og ta bilder og sont ♥ sory,om dere blir lei av mye prat om Bergen. men gleder meg som .....!! vet ikke helt hvor mye, men jeg gleder meg i alle fall.


  Gleder meg og kan ikke slutte og smile.  Drar i morgen ♥
   

 • Jeg fikser på bloggen min!

  Jeg fikser litt på bloggen min, så sorry hvis det skjer noe galt, holder på med hederen og designet <3  Men jeg kommer til å ordne det senere! ♥

  Den nye headeren min! Ingeborg har laget den :) Den er kjempe fin!! TAKK Ingeborg

 • Første video! / overaskelsen

  Hei alle samme! Akkurat nå er jeg til Ingeborg, vi har laget en video sammens! Og jeg skal overnatte til hun :) Her er videoen, håper dere liker den ♥

 • Gullbryllup

  Heei, nå er vi på fossen og skal til et gull bryllup det blir veldig kosslig og får jo møtte masse slekt og folk jeg ikke har møtt før<3
  Gratulerer tante anbkørg og  onkel ola ♥(gammel tante og onkel)

   

  Gull byllup: det er liksom son at de har ver sammen i 50 år

  Denne laget vi. meg og fammilien. ved hytta vi leide <3<3

 • Hanna

  heei, nå sitter meg og Hanna her og leser litt blogger, og kosser oss <3<3 vi har nattop feiret bursdag, hoppet på trampolinen og spist mat og kakke så klart <3.


  her er meg og hanna <3<3 hun jeg skrev om i forgie innlegg.

 • Bursdag

  Nå har jeg nettop vert på pirbadet. Gleder meg syyykt til at jeg skal på bursdag til halv søsskenbarnet mitt hanna <33.

  Bildet fra kvelden anntrekk, ikke hele da.

   

 • Overnatting

  Hei, julie enn annen beste venn av meg og stine skal  ligovernatte til meg:) det er kosslig <3

  Vi tøyyer  <3 her er Julie

   

   

  Hahahaha, julie laga ostesmårbrød til meg det står nixies, om dere ikke ser det.

  Alle vi tre va på på lerkendahl sammen, kjedlig kamp

  Vi skal til pirbadet i morgen, dt gleder jeg meg til.

 • pass :P

  Nå har vi vert her i ca.1 og ebba halv time. først var vi på politi stasjonen i trondheim med det oppnevnt klokken 3 og mamma måtte på jobb så, derfor dro vi til heimdal. og her sitter vi fortsatt

  drift kjedelig, hehehehe!!!

 • God natt

  Hehehe da er det jo pass bilde i morgen uææææ , lurer på hvor menge timer det vil ta, sikkert 2-3 timer :/
  Ps: Jeg skal jo til Bergen snart, så derfor trenger jeg nytt pass, pluss England turen. Så da skal jeg ha med meg ipaden og det er WiFi på flyet jippi. da blir det blogging PG!

  Natta♥

 • Pass i morgen

  Måå opp syyykt tidlig i morgen skal få meg nytt pass , og så skal Stine overnatte til meg i dag da.

  Hun og jeg overnatter ganske mye nå i sommer ferien. Men hun drar på søndag da :(

  Ps: hvis det er noen spørsmål bare spør ??

 • Natt

  Heeei, ligg i senga og chatte med folk på Skype og game med stine

  Ignorer ansiktet mitt, hehhehe!

  Nå har vi bestemt Bergen turen. Skal dra på Tirsdagen den 16 - søndag den 21 gleder meg. det er bare såå bra !

 • Mine venner

  Savner alle kjempe mye ;( nesten alle er borte sitter her med Stine og holder på med pc og tegner. Hehehe:)

  Stine :)

 • Sleep over

  Hei dere,  jeg skal overnatte til Stine <3 det blir kjempe gøy. Det er egentlig kanskje ikke så mye nytt da :) ser bare på tv og er på Facebook. skal snart lakke neglene mine<3 Og klarte nesten kick dobbel twist på trampolina. 

  Og jeg og stine skal kanskje på Justin Bieber konserten i oslo neste år.   hva skal dere gjøre i dag?

   

 • takk

  takk for superfine kommentarer

  takk for at dere leser den

 • slepe over

  stine og ingrid som jeg tidligere snakket om skal ligge over?? gleder meg sykt!

  partner stunt hahaha

 • Koss

  Jeg har det syyykt koselig med noen av de personene som betyr mye for meg <3<3

  Fine tegninger Ingrid har laget<3

 • Hunder:)

  Nå har vi det koss, sammen med hundene og vennene mine<3

  Bruno- Tuva <3

  De er såå søte <3

  Tuva

  Bruno

  Lol cam hunde bilder av Tuva

 • RBK kamp

  her er noen bilder fra lerkendal.

  og nixies vår der forresten

 • uæææ

  haha, bare et bilde fra hytta bare på kødd eller moroen sin skyld. LoL

 • Nam...!

  Hehehe godt med caprisone <3

  Her er noen bilder av hytta noen som ville se litt av den:)

  Litt bilder av stuen !

 • Arvet syyykt mye klær!

  Har arvet sykkt mye klær og vesker og mye annet , av verdens beste søskenbarn Marie! De var kjempe fine! Det blir et kjempe langt innlegg hvis jeg skal vise alle klærne.( de hadde såvidt plass i en svartsekk) men jeg kommer til og vise litt og litt!!

  Her er veskene jeg fikk<3 vet ikke helt hvor de er fra dessverre:(

  Litt av kjolene <3

  Nydelig! Genser <3

  Jakke

  Singletter, tightser og bikini topp <3 det var it for i dag <3

  God natt legger meg Nå etter og har spist vil dra så tidlig som mulig til Stine i morgen hun passer på en hund som heter Tuva samme rasen som min hund " Cavalier King Charles Spanjel"
  Blir kanskje litt blogging med Stine i morgen <3 see you Stine <3

 • Hjem

  Nå sitter jeg bare og tegner! har bestemt at vi drar her i fra klokken 16.00 senest gleder meg. blir deilig og komme hjem!

  koss

 • natta

  god natt va egentlig det eneste og si!

  hehehe, Bruno e i alle fall tørt !!

 • RBKkamp

  Da blir det Rosenborg kamp i morgen Molde vs Rosenborg. kommer til og være spendenende. og i over i morgen har ikke mamma og pappa ferie lengere så da skal de på jobb og jeg drar til stine og kanskje en av mine andre bestevenner som heter ingrid skal vere med oss??? koselig. er fortsatt på hytta drar i morgen

  hehe , mamma tokk tydelig vis bilde da jeg ikke viste det

  Noen bilder fra sverige? og noen tilfeldige. det er jeg som står på brygga.

  hva har dere gjort i det siste?

 • Bergen:)

  Da har jeg bestemt meg at jeg vill til Bergen om det er billetter da. Jeg tror jeg dra i neste uke, det blir blogging da. Da skal jeg besøke søsskenbarenene mine og kjeresten til det andre søskenbaret mitt som jeg ikke helt har møtt. Gleder meg. Søsskenbarnet mitt har også blogg så kanskje jeg får tat noen bilder meg meg og han og de andre da. Skal besøke onkelen og takten min og hunden ,sasja og katter ,mio. Gleder meg syyykt. Jeg elsker familien min<3
 • FERIE DAGBOK&lt;3

  Blogg<3
  Her er ferie dagboken.
  Vi skal egentlig bare ta denne lille Sverige turen på sparket.( ta det som det kommer)
  Det er jo så vanskelig og få tak i hotell eller kamping, vi har jo hund.

  02.07.2012
  kl: 19.37
  Nå sitter jeg bare på sofaen og hører på Justin Bieber sin nye cd som jeg fikk av mamma den er kjempe bra, Drikker mossel favoritt bruden min, spiser potetgul og leser Topp( et jente magasin). Straks skal jeg,mamma og pappa spille kort.
  Kl: 21.25
  Nå har jeg nettop laget meg drikke jeg har laget en kopp med skummetmelk jeg pisketet den til den ble til nesten krem og oboy pulver nam.... Vi spiller kort det er gøy og jeg vinner nesten hele tiden hehehe...

  03.07.2012
  Kl: 11.07
  Jeg har nettop stått opp så og vi har bestemt at vi skal dra i dag. Skal snart begynne med frokosten. Her er dagens antrekk.

  Hva synes dere?

  Blogg<3
  Her er ferie dagboken.

  Kl:12.47
  Nå sitter jeg i bilen. Vi hører på justin bieber og er på vei til Østersund. <3<3
  Kl:13.35
  Første stop er på en helt random plass. Ha ikke peiling på hvor dette er, mamma og pappa er på tur med bruno
  Kl:13.45
  nå er mamma og pappa ferdig og gå så nå skal vi begynne og skal kjøre litt lengrre til.
  andre stop Funessdahlen det ligger i sverge, da skal vi stoppe og drikke og kanskje spise.
  Kl:14.05
  Nå er vi i Sverige pg om et kvarter er vi i Funesdahlen
  Kl:16.08
  Nå har vi nettop vert på comsumet i Sverige da kjøpe jeg dette. Nam..
  Kl:17.09
  Nå har vi nettop vert i hede og er på veg til vemdahlen. Vi stopper på menge små plasser som jeg ikke vet hvor er men jeg vet at vi er i Sverige da
  Kl:17.34
  Vi har nettop vert på en butikk og dt var mye fint.
  Nå er vi på veg ingen flere stop 12mil og Østersund here we come.
  Kl:1808
  Nå er vi på bensin stasjonen skal ha drikke
  - by the way så skal jeg prøve og ta bilde av et skilt, det står 100 sone.
  Kl: 19.46
  Da e det ikke leng te Østersund halvtime ca. Vi stopper på masse plasser for og se om det er noe.' stugor' et ord på svensk betyr plass lite hus.
  kl:14.49
  Da fant mammaog pappa ut at det var en kamping 4 km. Til en son stuge jippi kanskje vi finner nå på sparket hahahahaha....
  kl:19.51
  Vi kan se Østersund jippi ikke langt unna nå <3
  Kl:21.12
  Nå har vi nettop kommet frem og vi skal Inge i lavvoen/ teltet i natt kjempe fint sted. Men har ikke mere batteri så .... Men skal inn til byen i morgen og se om det er noe ledig men koselig her og <3<3det blir shopping i morgen

  03.07.2012/04.07.2012
  Kl:02:00
  God natt.. Har ikke mere batteri nesten såå.... Blir ikke såå mye blogging dess... Ikke så mye ladede muligheter..<3<3god natt da ??

  04.07.2012
  Kl:15.33
  Drømeferie da gikk alt i alt opp. Vi skal bo på et B&B (bed and breakfast) villa<3 der er det lov og ha med seg hund og det er en dobbel seng open enkel seng stooor tv, bad ,dusj frokost og lunsj privat<3og så mere..
  Kl:15.39
  Og i Østersund fikk jeg en justin bieber bok en singlet masse godteri....
  Kl:19.55
  Nå skal vi snart inn til Østersund/sentrum. Og spise middag og kose oss<3
  05.07.2012
  Kl:10.15
  Nå ligger jeg ba og slapper av.skal på bade land( storsjøbadet) og så vet jeg ikke helt, kanskje kjøre til sentrum og deretter spise lunsj der vi spiste midda i går.

  Takk for at dere vil lese bloggen min<3
  Goood sommer<3

  Litt svenske ferie penger<3

  Grensen fra Norge til Sverge

  Litt godteri syyyykt billig:)

  God sommer drink <3

 • Natta

  Skal egentlig bare si natta , Skal egentlig bare skrive et super kort innlegg om dagen. Vi dro til turist informasjonen og fikk tak i en fin villa med tv vi fikk et av rommene såå fint Og da spiste vi en super god middag og så spilte litt kort og litt forskjellig. I morgen blir det bede stamp og baseng og litt mere shopping blir aldri nokk. Så gledes, Igjenn til en fin dag<3

  Her er assistent treneren vår , hun går også på nixies coed elite ( cheerleader laget mitt) dere kan jo vite mere om hun her se på bloggen hennes<3
  http://mariamb.blogg.no/

 • Ferie dagbok

  Da kommer ferie dagboken ut i ett innlegg i morgen håper dere liker den.

  Her er det bilde av sengen min:) syykt god og ligge og sove i :)

 • Blogging igjenn

  Her har vi nett❤
  Så vi har fått takki en plass og vi har en villa ?med tv og alt er fint her blir mye turning og fotball mye grønt areal. Har kjøpt meg en ny fotball?

 • Ferie dagbok

  Hei, jeg har fortsett tengt og logge litt hver dag. Men jeg også tengt og lage en liten ferie dagbok. Der jeg skriver litt om hver dag. Og så legger jeg den ut på slutten av uken. Bare en liten bit av når jeg var i østenstad og sont.
  Hva synes dere?

  På hytta

 • mormor


  hei,nå er jeg til mor mor og koser meg. vi driker saft og spisr sjokolade og boller. korslig , nå skal jeg snart dra. 

  sory, for skrive feil har fått mye klager på det. men skriver på i padden. og når jeg skriver hjerter kommer det noen ganger sørsmåls tegn.


 • Natta

  God natt legger med nå er ganske trør og sliten etter dagen i dag. Her er noen flere bilder. Ps: har lastet ned en app fra i paden så får til og jobbe på bloggen på i paden nå .
  Her er bildene :

  Meg og anna❤

  Meg og Stine ❤

  Fra 17 mai her er nixies cheerleader laget mitt ❤❤

  Bare en collage jeg har laget

  Her er hunden min bruno❤❤

 • Bilder.

  Her skal jeg vise noen bilder:

  Hva synes dere?

 • Sommer Ferie.

  Har egentlig bare slappet av i dag<3  

  Skal til hytta først og så til østersund og ligge på hotell eller kamping hytte:P pg. hunden min Bruno. Dt blir syyk gøy. dt blir blogging om jeg får takki et nett. 

  I dag gjorde jeg araber baklengs salto og hadde venn krig i hagen til enn vennine<3

  Nå slapper ejg egentlig bare av chil. Jeg spiser kveldsmatt kotteleter potet og drikke namm...!

  Været i dag . så blandet vær den enne timen sol og den andre timen helt forferdlig regn torden. hjep alså.


  GOOOOD SOMMER ALLE SAMMEN <3

  Takk for fine kommenater av folk og sory, for seen blogger <3
   

   

 • Headera :)

  Hei hei en kjempe god venn Ingeborg laget disse headerene til meg :) hvilken skal jeg velge?

  NR. 1  NR.2

  Besøk bloggen til ingeborg Her

 • God morgen:)

  Beklager for at det ikkeh ar vert så mye bilder i det siste :( har desverre ikke vert så me på pc. men jeg skal prøve og legge ut flere bilder hvis jeg får det med kameraet til. Nå overnatter jeg til Stine som overnattet til megi  går kveld, de var kosslig hopet på trampolinen og gjorde triks som sakt.

   Nå er vi på pc og  stine holder på med I paden min. Jeg holder på med og ser og sont etter hjelp til headeren og designet  fortsjat.

  -bare si i fra hvis det er noen som kan hjelpe meg og takk for den forgie hjepen.skal kanskje ikke blogge så veldig mye i neste uke, skal Østersund med fam. dt blir gøy<3 Vi drar til østersund på Mandagen alså i morgen.

  I dag skal jeg bare vere med Stine og kosse meg, hoppe på trampolinen.

  Meg i fjor.


  Oss i fjor.

  Hva skal dere gjøre i dag?


   

 • Mia Karoline

  Hei! Mitt navn er Mia, jeg er 12 år og bor i Trondheim. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sportene mine og andre ting . Håper du liker den!

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits